Met de Blogboot op pad

Met de Blogboot op pad

Met de blogboot op pad
Inspirerende middag met inspirerende vrouwen. De Blogboot ism Starboard Boats Amsterdam, Emma matras, Wild Pig Wines, Hint van Asmodee en nog veel meer!

Met de Blogboot op pad

Afgelopen week had ik mijn allereerste blogevent! Wat een leuke ervaring! Ik mocht mee met de blogboot op pad door de Amsterdamse grachten. Georganiseerd door Marguerita Bisschop van Marstyle.nl Vanwege Corona was het een klein en intiem event op de boot van Starboard Boats Amsterdam.

Starboard Boats had drankjes en hapjes geregeld en al snel voeren we in een overdekte boot (met w.c., heel fijn!!) door de Amsterdamse grachten. Als je een privé boot wilt huren voor een (zakelijk event) is dit zeker een aanrader!

Het Emma kussen

Tijdens de boottocht kregen we van Anne informatie over het Emma kussen. (Ja, die van het Emma matras) Anne liet zien dat Emma twee soorten kussens heeft. Een zachter micor-fiber kussen en een foam kussen. Ze vertelde over het belang van een goede nachtrust en het aandeel van een goed kussen daarin. Wil je meer over het Emma kussen weten en mijn kussen avonturen? Lees het hier!

Emma kussens van Emma Matras
Anne legt ons uit dat dit micro fiber kussen twee vullingen heeft en je hem dus op de juiste dikte kunt maken. Het materiaal is ademend en de microvezels houden je kussen de hele nacht koel.

Wild Pig Wines

Na de kennismaking met Emma kussens (we kregen er eentje mee om te testen), gingen we over op de wijnproeverij gepresenteerd door Colette van Wild Pig Wines.

O…o… wijnproeverij! Ik sta na twee slokken al op zijn kop en mijn gay best friend noemt me dan niet voor niets ‘lawaaipapegaai’. Maar ik ben de beroerdste niet, dus ik ga de uitdaging van een proeverij gewoon aan! Hoe dat afloopt, lees je binnenkort hier!

Told you so: status na twee slokken… Eigenlijk drink ik nagenoeg geen alcohol. Maar voor deze heerlijke wijnen maak ik graag een uitzondering!

Hint

Uiteindelijk is door de wijn iedereen wat losser geworden en zit de gezellige sfeer er goed in! Dus Marguerita tovert het spel Hint tevoorschijn. Een heel leuk spel! Het gaat erom dat jouw team de hints, die je binnen 90 seconden moet geven, goed raadt. Dus ik neuriede de hits van Borsato, Claudia (beafitmom.nl) deed yoga poses, Rory (40envoorheteerstmoeder.nl) bleek heel goed in het tekenen van winkelketens, Sandra (www.zosan.nl) kon onwijs goed koekjes tekenen en Anne-Marie (www.myhappykitchen.nl) kon ontzettend goed raden en zorgde voor onze teamoverwinning. Wat hebben we een lol gehad!

spel hint van asmodee
Onze quizmaster Marguerita met dit leuke spel. Echt een aanrader voor de naderende lange avonden!

Milieubewust

Na Hint kwam het serieuzere werk. Starboats wil met hun aanwezigheid op de grachten een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Met een schepnet en vuilniszakken in de aanslag, visten we plastic uit de grachten. Het plastic wordt aan Sharepack gegeven en zij maken er nieuwe producten van, zoals lampen, speelgoed en klokken. Starboard Boats neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu en vaart met schone elektrische boten door de grachten.Dus naast een geweldige middag, hebben we ook een positieve bijdrage geleverd aan het milieu.

Zoals je kunt lezen, was dit een geweldige ervaring! Ik heb ontzettend leuke en inspirerende vrouwen ontmoet en een heerlijk ontspannen dag gehad!

Starboard Boat plastic vissen
Met een visnet (niet in beeld) vis ik plastic uit de gracht. Geeft toch een goed gevoel. Maar waarom gooien mensen het er in eerste instantie in?

Britstyle

Related Posts

De beste slaaptips

De beste slaaptips

Het Emma kussen, mijn nieuwe liefde

Het Emma kussen, mijn nieuwe liefde

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *